Claresa Cherry nagelriemolie 5 ml

€ 2,20
Inclusief belasting

CHERRY olijf met een sappige kersengeur is gemaakt voor liefhebbers van intense, energieke aroma's.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Claresa Cherry nagelriemolie 5 ml

Fruitoliën voor nagelriemen en nagels zijn de perfecte oplossing voor mensen die last hebben van droge, gebarsten nagelriemen en verzwakte, beschadigde nagelplaten. Dankzij hen ondersteun je effectief de bescherming tegen de schadelijke effecten van externe factoren en voorkom je dat je nagelriemen uitdrogen. De olijfformule bevat voedende oliën die de nagelriemen intensief hydrateren en verzachten, terwijl ze de nagels versterken. Hun werking heeft een positief effect op de regeneratie van de nagelmatrix, waardoor de nagelplaten sterker worden en minder vatbaar voor beschadiging. CHERRY olijf met een sappige kersengeur is gemaakt voor liefhebbers van intense, energieke aroma's.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid olijfolie aan op de nagelriemen rond je nagels. Voer een zachte massage uit totdat het product is opgenomen.

SAMENSTELLING

Paraffinum Liquidum, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Prunus Persica Kernel Oil, Parfum, Amyl Cinnamal, Benzyl Benzoate, Cinnamal, Eugenol, Limonene, CI 26100, CI 60725. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

115864
a lot

Specifieke referenties

ean13
5907731971492

Claresa Cherry...

€ 2,20
group_work Toestemming voor cookies