Palu Clear Bouwgel 30 gr

€ 13,60
Inclusief belasting

Cover Gel is een veelzijdige enkelfasige gel, speciaal gemaakt voor het verlengen van de nagelplaat op vormen of tips

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Palu Clear Bouwgel 30 gr

Cover Gel is een veelzijdige enkelfasige gel, speciaal gemaakt voor het verlengen van de nagelplaat op vormen of tips. De volledig dekkende kleur camoufleert perfect nagelonvolkomenheden, waardoor het een perfect glad oppervlak krijgt. Dankzij de dikke consistentie is het product gemakkelijk aan te brengen en zelfnivellerend, wat betekent dat er geen speciale vaardigheden voor nodig zijn. Cover Gel is de perfecte oplossing voor professionals en liefhebbers van nagelstyling die zonder moeite een perfect effect willen bereiken.

HOE TE GEBRUIKEN

Matteer de nagelplaat voorzichtig met een polijstblok. Bij nagelverlenging plaatst u het verlengsjabloon onder de nagelplaat. Breng met een kwast een dunne laag gel aan en hard uit in de lamp. Breng vervolgens nog een laag gel aan en bouw de gewenste nagellengte op, droog en hard uit in een UV/ LED lamp. Verwijder na het drogen het sjabloon en vorm de nagel met een middelkorrelige vijl. Op de aldus opgebouwde plaat kunt u vervolgens een laag hybride kleurvernis en topcoat aanbrengen.

VERHARDINGSTIJD:

Afhankelijk van het lampvermogen 30 seconden uitharden. of 60 sec.

SAMENSTELLING

Di-hema-trimethylhexyldicarbamaat, ppg-3 glycerylethertriacrylaat, trimethylolpropaantrimethacrylaat, hema, ethyltrimethylbenzoylfenylfosfinaat, hydroxycyclohexylfenylketon +/- ci 19140, ci 15850, ci 60725, ci 77891. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

115894
a lot

Specifieke referenties

ean13
5907731971287

Palu Clear Bouwgel 30 gr

€ 13,60
group_work Toestemming voor cookies