Claresa Mulled Wine Nagelriemolie 5 ml

€ 2,20
Inclusief belasting

De geur van Kerstmis is niet alleen een beeld, ale ook de emoties die daardoor in de verbeelding ontstaan

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Claresa Mulled Wine Nagelriemolie 5 ml

Glühwein nagelriemolie is als de vloeibare essentie van magische tijd. Het zoete, licht kruidige aroma van glühwein, verrijkt met dzik en sinaasappelschil, neemt je mee naar de wereld van warme avonden die je samen met je dierbaren doorbrengt, bij een sfeervolle open haard en een aromatisch kopje warme drank. Ale dat is niet alles wat deze unieke olijfolie te bieden heeft. Naast zijn heerlijke geur voedt en hydrateert het perfect uitgedroogde, gebarsten nagelriemen en verzwakte nagelplaten. Dankzij het mengsel van oliën in het product wordt de huid beschermd tegen de negatieve effecten van vorst en droge lucht, en worden de nagels sterker en gezonder dankzij de regeneratie van hun matrix. Nagelriemolie is niet alleen de perfecte afwerking voor elke nagelstyling, maar ook een geweldige manier om ongeverfde nagels te voeden en ze er gezond uit te laten zien.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid olijfolie aan op de nagelriemen rond je nagels. Voer een zachte massage uit totdat het product is opgenomen. Olijfolie is prima te gebruiken zowel direct na manicure als in je dagelijkse verzorgingsritueel.

SAMENSTELLING

Paraffinum Liquidum, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, Prunus Persica Kernel-olie, parfum, Citrus Aurantium Peel-olie, Eugenia Caryophyllus-olie, kaneel, eugenol, coumarine, linalool, benzylbenzoaat, hexylkaneel, limoneen, Rose , benzaldehyde, vanilline, CI 26100, CI 60725. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115915
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903819822380

Claresa Mulled Wine...

€ 2,20
group_work Toestemming voor cookies