• Nieuw
MollyLac Pro Salon Gel in flesje Nagelgel in flesje met multifunctioneel penseel White Angel 15 g

MollyLac Pro Salon Gel in flesje Nagelgel in flesje met multifunctioneel penseel White Angel 15 g

€ 9,00
Inclusief belasting
117931

Nagelgel in een flesje met een White Angel multifunctioneel penseel

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

1
Aantal

MollyLac Pro Salon Gel in flesje Nagelgel in flesje met multifunctioneel penseel White Angel 15 g

Een eenfasige, zelfnivellerende nagelopbouwende gel in een handig flesje met borsteltje. Perfect voor het verlengen, opbouwen en repareren van natuurlijke nagels. Dankzij de flexibele formule zorgt de gel voor een uitstekende grip en werkcomfort. Eén product, vele mogelijkheden! Perfect voor het opbouwen, versterken, verlengen en corrigeren van nagels. Verkort uw werktijd met een handige borstel die een snelle applicatie mogelijk maakt, waardoor de efficiëntie van uw salon toeneemt. De gelformule harmonieert met de natuurlijke nagelplaat, waardoor een duurzame styling ontstaat zonder gele kleur. De dikke consistentie zorgt voor de perfecte vorming van de top en C-curve, terwijl de nagels worden beschermd tegen beschadiging. "Gel in Bottle" is perfect voor de "gel zonder zagen"-methode. De gel is duurzaam, bestand tegen hoge temperaturen en brokkelt niet af.

Voordelen:

-Korte stylingtijd

-Natuurlijke uitstraling

-Eenvoudige toepassing

-Dikke, zelfnivellerende formule

-Uitstekende hechting op de natuurlijke nagelplaat

Uithardingstijd:

-UV/ LED lamp 48W: 60 seconden

HOE TE GEBRUIKEN

Instructies voor nagelverlenging:

-Nagelvoorbereiding: Nagel inkorten, nagelriemen verwijderen, de nagelplaat voorzichtig schuren met een korrelgrootte 240 en ontvetten, bijv. -Nail Prep MollyLac. Gebruik indien nodig een zure of zuurvrije primer , afhankelijk van het type nagelplaat.

-Stenciltoepassing: Pas het stencil aan de vrije rand van de nagel aan voor een perfecte hechting.

-Aanbrengen van gel: Breng een dunne laag gel aan op de vorm en de nagel, zodat u de juiste vorm en lengte krijgt (max. 2 cm). Uitharden in de lamp.

-Nagelstructuur: Breng een dunne laag gel aan op de gehele nagel en breng vervolgens een grotere druppel aan om de gewenste vorm te creëren. Uitharden in de lamp.

-Afwerking: Verwijder de dispersielaag met een reiniger. Indien nodig vijlt u de nagel voorzichtig af om deze zijn definitieve vorm te geven en brengt u een finishing top aan, bijvoorbeeld Doctor Top MollyLac.

Instructies voor nagelverlenging:

-Nagelvoorbereiding: Vorm de nagel, verwijder de nagelriemen, schuur de nagelplaat met een korrelgrootte 240 en ontvet. Breng indien nodig een primer aan.

-Aanbrengen van gel: Breng een dun laagje gel aan op de gehele nagel en breng vervolgens een grotere druppel aan om de gewenste vorm te creëren. Uitharden in de lamp.

-Afwerking: Verwijder de dispersielaag met een reiniger. Indien nodig vijlt u de nagel in zijn uiteindelijke vorm en brengt u een afwerklaag aan.

SAMENSTELLING

Alifatisch urethaanmethacrylaat, PPG-3 glyceryl-ethertriacrylaat, isobornylmethacrylaat, bis(methacryloyloxyethyl)fosfaat, silica, HEMA, hydroxycyclohexylfenylketon, acrylzuur, methylbenzoylformiaat, ethylmethacrylaat, trimethylbenzoyldifenylfosfineoxide, BHT, [+/ -]CI 19140 , CI 15850, CI 60725, CI 77891. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

117931
veel

Specifieke referenties

MollyLac Pro Salon Gel in...

€ 9,00
group_work Cookie toestemming