• Nieuw
MollyLac Gel in bottle Nagelgel in flesje met Clear multifunctioneel penseel 10 g

MollyLac Gel in bottle Nagelgel in flesje met Clear multifunctioneel penseel 10 g

€ 7,60
Inclusief belasting
117932

Nagelgel in een flesje met een multifunctioneel penseel

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

0
Aantal

MollyLac Gel in bottle Nagelgel in flesje met Clear multifunctioneel penseel 10 g

Een eenfasige, zelfnivellerende nagelopbouwende gel in een handig flesje met borsteltje. Perfect voor het verlengen van de nagels op de vorm, de bovenbouw en het repareren van natuurlijke nagels. De moderne gelformule is flexibeler dan traditionele producten, wat zorgt voor uitzonderlijk comfort en duurzaamheid bij het stylen. Eén product, vele mogelijkheden! De gel is perfect voor het opbouwen, versterken, verlengen en corrigeren van nagels. Verkort uw werktijd dankzij een handig borsteltje dat het aanbrengen veel gemakkelijker maakt, waardoor u snel en nauwkeurig manicure kunt uitvoeren. Perfect voor elke stylist die waarde hecht aan tijd en efficiëntie. "Gel in Bottle" is een must-have voor iedere professional! De eenfasige formule combineert perfect met de natuurlijke nagelplaat, waardoor een duurzame en esthetische styling ontstaat zonder een ongewenste gele kleur. Dankzij de dikke consistentie creëer je gemakkelijk de perfecte apex en C-curve en beschermt de gel je nagels effectief tegen blessures en externe factoren. "Gel in Bottle" is perfect voor de "gel zonder vijl"-techniek Extreem slijtvast, comfortabel bij het vijlen, bestand tegen hoge temperaturen - het brokkelt niet af en wordt niet zacht.

Voordelen:

-Snelle stylingtijd

- Ultra natuurlijke uitstraling

-Gemakkelijk aan te brengen dankzij een speciaal borsteltje

-Dichte, zelfnivellerende formule met een dispersielaag

-Uitstekende hechting op de natuurlijke nagelplaat

Uithardingstijd:

-UV/ LED lamp 48W: 60 seconden

HOE TE GEBRUIKEN

Nagelverlenging met Gel in Bottle:

- Nagelvoorbereiding: Kort de nagel in, verwijder de nagelriemen, schuur de nagelplaat met een korrelgrootte 240 en ontvet met Nail Prep MollyLac. Gebruik indien nodig primer.

-Gelapplicatie: Pas het sjabloon aan, breng een dunne laag gel aan, geef de vorm en lengte aan (max. 2 cm) en hard uit in de lamp.

-Opbouw: Breng een dun laagje gel aan op de gehele nagel, breng een grotere druppel aan en vorm een vorm. Uitharden in de lamp.

-Afwerking: Verwijder de dispersielaag, vijl indien nodig en breng een top aan, bv. Doctor Top MollyLac.

Nagelopbouw met Gel in Bottle:

-Nagelvoorbereiding: Vormgeven, nagelriemen verwijderen, nagel matteren en ontvetten. Gebruik indien nodig primer.

-Geltoepassing: Breng een dunne laag gel aan en breng vervolgens een grotere druppel aan om een vorm te vormen. Uitharden in de lamp.

-Afwerking: Verwijder de dispersielaag, vijl indien nodig en breng een afwerktop aan, bv. Doctor Top MollyLac.

SAMENSTELLING

Alifatisch urethaanmethacrylaat, PPG-3 glyceryl-ethertriacrylaat, isobornylmethacrylaat, bis(methacryloyloxyethyl)fosfaat, silica, HEMA, hydroxycyclohexylfenylketon, acrylzuur, methylbenzoylformiaat, ethylmethacrylaat, trimethylbenzoyldifenylfosfineoxide, BHT, -] CI 19140, CI 15850 , CI 60725, CI 77891. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

117932
veel

Specifieke referenties

MollyLac Gel in bottle...

€ 7,60
group_work Cookie toestemming