Claresa Geparfumeerde Peach Nagelriemolie 5 g

€ 2,20
Inclusief belasting

Het is de perfecte afwerking voor elke nagelstyling en een effectieve vorm van nagelvoeding, zelfs zonder vernis aan te brengen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Claresa Geparfumeerde Peach Nagelriemolie 5 g

Nagelriem- en nageloliën met fruitige geuren zijn een uitstekende hulp bij de verzorging van droge en gebarsten nagelriemen en verzwakte nagelplaten. Deze producten beschermen tegen de negatieve invloed van externe factoren en zorgen voor hydratatie van de nagelriemen. Ze bevatten ook voedende oliën die de nagels versterken en de regeneratie van de nagelmatrix versnellen, waardoor de nagels minder gevoelig zijn voor beschadigingen. Olijf met de geur van zonnige perzik is een delicaat voorstel voor liefhebbers van fruitige en stimulerende aroma's. Het recept bevat zoete amandelolie, die de nagels versterkt en de nagelriemen hydrateert, en perzikzaadolie, die broze nagels voorkomt en hun groei stimuleert.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid olijfolie aan op de nagelriemen rond je nagels. Voer een zachte massage uit totdat het product is opgenomen. Olijfolie is perfect zowel direct na een manicure als als onderdeel van een dagelijks verzorgingsritueel.

SAMENSTELLING

Paraffinum Liquidum, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Parfum, Prunus Persica Kernel Oil, Citronellol, Geraniol, CI 26100. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

113583

Specifieke referenties

ean13
5907731971485

Claresa Geparfumeerde Peach...

€ 2,20
group_work Toestemming voor cookies