Claresa Geparfumeerde Nagelriemolie Strawberry 5 gr

€ 2,20
Inclusief belasting

Dit is een sappig voorstel voor liefhebbers van zomer- en vakantie-avonturen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Claresa Geparfumeerde Nagelriemolie Strawberry 5 gr

Fruitoliën voor nagelriemen en nagels zijn het perfecte antwoord op droge en gebarsten nagelriemen en verzwakte nagelplaten. Deze producten helpen beschermen tegen schadelijke externe factoren en voorkomen dat de nagelriemen uitdrogen. Ze bevatten voedende oliën die de nagelriemen hydrateren en verzachten en de nagels versterken. Dankzij hen worden nagels minder vatbaar voor beschadiging en worden ze sterker. Stukje fruitolijven met een zoete aardbeiengeur zijn de perfecte aanvulling op elke nagelstyling, ale ook een geweldige manier om je nagels te voeden zonder te lakken. Hun recept is verrijkt met zoete amandelolie, die de nagels versterkt en de nagelriemen hydrateert, en perzikzaadolie, die broze nagels voorkomt en de groei ervan stimuleert.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid olijfolie aan op de nagelriemen rond je nagels. Voer een zachte massage uit totdat het product is opgenomen. Olijfolie is perfect zowel direct na een manicure als als onderdeel van een dagelijks verzorgingsritueel.

SAMENSTELLING

Paraffinum Liquidum, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Parfum, Prunus Persica Kernel Oil, Citronellol, Geraniol, CI 26100. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

113584
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903819814385

Claresa Geparfumeerde...

€ 2,20
group_work Toestemming voor cookies