Nature Queen Normaliserende Gezichtstoner Niacinamide en Zink 150 ml

€ 7,80
Inclusief belasting

Deze tonic reinigt, verfrist en matteert de huid en herstelt de juiste pH-waarde

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Nature Queen Normaliserende Gezichtstonic Niacinamide en Zink 150 ml

Normaliserende tonic is een cosmetisch middel met veel gunstige eigenschappen voor de huid. Deze tonic reinigt, verfrist en matteert de huid, herstelt de juiste pH-waarde en bereidt deze voor op de volgende verzorgingsfasen. De formule op basis van niacinamide, zink en tea tree olie heeft antibacteriële eigenschappen, wat vooral gunstig is in de strijd tegen huidonvolkomenheden. Deze ingrediënten helpen de vergrote poriën te verkleinen en de talgproductie te reguleren, wat kan bijdragen aan het verbeteren van de conditie van de huid. Bovendien helpt het melkzuur in de tonic de huid goed te hydrateren, en het komkommerextract en groene thee-extract hebben een verzachtend effect, verzachten irritaties en helpen de huid de negatieve effecten van vrije radicalen te bestrijden. Hierdoor reinigt deze tonic, reguleert de pH, hydrateert, matteert en verfrist de huid, waardoor het een belangrijke stap is in de dagelijkse verzorging, vooral voor mensen met een huid die regulering van de talgproductie vereist en die kampt met imperfecties.

HOE TE GEBRUIKEN

De tonic moet rechtstreeks op de gereinigde en gedroogde huid worden gespoten of met een wattenschijfje worden uitgesmeerd. Gebruik elke ochtend en/of avond.

SAMENSTELLING

Aqua , Niacinamide, Propaandiol, Zink PCA, Camellia Sinensis Bladextract, Cucumis Sativus Fruitextract, Melaleuca Alternifolia Bladolie, Citrus Aurantium Bergamia Fruitolie, Melkzuur, Dehydroazijnzuur, Benzylalcohol, Polysorbaat-20, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Limoneen , Linalool, Citral. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112827

Specifieke referenties

ean13
5902610971891

Nature Queen Normaliserende...

€ 7,80
group_work Toestemming voor cookies