Vis Plantis Pharma Care Natuurlijke vloeibare zeep Katoen + Ureum 500 ml

€ 4,90
Inclusief belasting

Natuurlijke vloeibare zeep met katoenzaadolie is een uitstekende keuze voor mensen die waarde hechten aan natuurlijke ingrediënten en de gezondheid van hun huid belangrijk vinden.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

Vis Plantis Pharma Care Natuurlijke vloeibare zeep Katoen + Ureum 500 ml

Natuurlijke vloeibare zeep met katoenzaadolie is een uitstekende keuze voor mensen die waarde hechten aan natuurlijke ingrediënten en de gezondheid van hun huid belangrijk vinden. Deze zachte zeep reinigt niet alleen effectief de huid, ale voedt deze ook. De hoofdbestanddelen van de zeep zijn katoenzaadolie, inuline, ureum en allantoïne. Katoenzaadolie is een rijke bron van voedingsstoffen die de huid perfect voeden, uitdrogen voorkomen en een beschermend laagje creëren dat vocht vasthoudt. Inuline en ureum zijn vochtinbrengende stoffen die helpen het juiste niveau van hydratatie van de huid te behouden, wat uiterst belangrijk is voor het behoud van de elasticiteit en gladheid van de huid. Allantoïne heeft een verzachtende werking en ondersteunt de regeneratie van de huid, waardoor irritaties verdwijnen. De zeep heeft een delicate, frisse geur waardoor het gebruik ervan een genot is. De zeepfles is 100% gerecycled en recyclebaar, wat goed is voor het milieu. Dit is een ideale oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een zeep met een natuurlijke samenstelling die tegelijkertijd de huid voedt en reinigt, waardoor deze glad en gehydrateerd blijft.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid zeep aan op de vochtige huid, verdeel het en spoel vervolgens grondig af

SAMENSTELLING

Aqua , natriumcocosulfaat, glycerine, cocamidopropylbetaïne, natriumchloride, Gossypium Herbaceum-zaadolie, inuline, allantoïne, ureum, citroenzuur, parfum, natriumbenzoaat, benzylsalicylaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114120
a lot

Specifieke referenties

ean13
5907618136099

Vis Plantis Pharma Care...

€ 4,90
group_work Toestemming voor cookies