Vis Plantis Pharma Care Natuurlijke vloeibare zeep Aloë + Ureum 500 ml

€ 4,90
Inclusief belasting

Natuurlijke vloeibare zeep met aloë-extract is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een delicaat en verzorgend product voor de dagelijkse handwas.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Vis Plantis Pharma Care Natuurlijke vloeibare zeep Aloë + Ureum 500 ml

Natuurlijke vloeibare zeep met aloë-extract is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een delicaat en verzorgend product voor de dagelijkse handwas. Deze zeep reinigt niet alleen effectief de huid, ale hydrateert en beschermt deze ook. De belangrijkste ingrediënten van de zeep zijn aloë-extract, inuline, ureum en allantoïne. Aloë-extract is een bekende natuurlijke vochtinbrengende crème die bovendien een beschermende laag op het huidoppervlak creëert en deze beschermt tegen vochtverlies. Inuline en ureum zijn vochtinbrengende ingrediënten die helpen het juiste niveau van hydratatie van de huid te behouden, waardoor deze niet uitdroogt. Allantoïne heeft een verzachtende werking, versnelt het huidregeneratieproces en helpt bij het wegwerken van irritaties. De zeep heeft een aangename, lichtzoete geur, wat zorgt voor plezier bij het gebruik. Het flesje waarin de zeep zit is 100% gerecycled en kan opnieuw worden verwerkt, wat gunstig is voor het milieu.Dit is een ideale oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een zeep met een natuurlijke samenstelling die tegelijkertijd reinigt, voedt en beschermt de huid, waardoor deze gehydrateerd en glad blijft.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid zeep aan op de vochtige huid, verdeel het en spoel vervolgens grondig af

SAMENSTELLING

Aqua , natriumcocosulfaat, glycerine, cocamidopropylbetaïne, natriumchloride, Aloe Juice , inuline, allantoïne, ureum, citroenzuur, parfum, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114121
a lot

Specifieke referenties

ean13
5907618136105

Vis Plantis Pharma Care...

€ 4,90
group_work Toestemming voor cookies