Vis Plantis Pharma Care Natuurlijke vloeibare zeep Jasmijn + Ureum 500 ml

€ 4,90
Inclusief belasting

Natuurlijke vloeibare zeep met jasmijnbloemextract is een uitstekend product voor de dagelijkse reiniging en verzorging van de huid van uw handen.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

Vis Plantis Pharma Care Natuurlijke vloeibare zeep Jasmijn + Ureum 500 ml

Natuurlijke vloeibare zeep met jasmijnbloemextract is een uitstekend product voor de dagelijkse reiniging en verzorging van de huid van uw handen. Het bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van natuurlijke oorsprong die zorgen voor voldoende hydratatie en tegelijkertijd de huid zachtjes reinigen. De hoofdbestanddelen van de zeep zijn jasmijnbloemextract, inuline, ureum en allantoïne. Jasmijnbloemextract geeft de zeep een aangename bloemige, lichtzoete geur, die buitengewoon plezier toevoegt aan het ritueel van het handen wassen. Inuline en ureum zijn vochtinbrengende ingrediënten die helpen het juiste niveau van hydratatie van de huid te behouden en deze te beschermen tegen uitdroging. Allantoïne heeft een verzachtende werking, versnelt het huidregeneratieproces en helpt bij het wegwerken van irritaties. De zeepfles is 100% gerecycled en recyclebaar, wat goed is voor het milieu. Deze zeep is een ideale keuze voor mensen die op zoek zijn naar een delicaat, natuurlijk product voor de dagelijkse handwas, dat tegelijkertijd de huid voedt en beschermt, waardoor deze gehydrateerd en geparfumeerd blijft met de delicate geur van jasmijnbloemen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid zeep aan op de vochtige huid, verdeel het en spoel vervolgens grondig af

SAMENSTELLING

Aqua , natriumcocosulfaat, glycerine, cocamidopropylbetaïne, natriumchloride, jasminum officinale bloemextract, inuline, allantoïne, ureum, citroenzuur, parfum, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, limoneen, benzylsalicylaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114122
a lot

Specifieke referenties

ean13
5907618136112

Vis Plantis Pharma Care...

€ 4,90
group_work Toestemming voor cookies