Mohani Mango Nectar-douchegel 300 ml

€ 7,11
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Mohani Mango Nectar-douchegel 300 ml

Mango Nectar Douchegel is een natuurlijk lichaamsreinigingsproduct met de rijke en luxueuze consistentie van vloeibare honing. Reinigt effectief de huid, verstevigt en maakt deze zacht. De geur van sappige mango prikkelt de zintuigen en zorgt voor plezier tijdens het baden. De milde reinigingsformule creëert een romig schuim dat niet alleen de huid reinigt, ale deze ook zacht en soepel laat aanvoelen.

Het product bevat:

-Arabica-koffie-extract, rijk aan cafeïne, stimuleert de bloedcirculatie en helpt de huid te verstevigen en glad te maken.

-Pure cafeïne, die de bloedcirculatie in de huid ondersteunt, activeert en versnelt de enzymatische afbraak van vetten.

-De toevoeging van gember, wat een stimulerend effect heeft.

-Kamille bisabolol en allantoïne, regenererend en verzachtend, om de huid verfrist en geregenereerd te houden.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid nectar aan op de natte huid en masseer zachtjes tot een romig schuim ontstaat. Spoel af met warm water en geniet van het aangename aroma.

SAMENSTELLING

Aqua , Cocamidopropyl Betaïne, Natrium Lauroyl Sarcosinaat, Glycerine, Glycereth-2 Cocoaat, Natrium Lauryl Sulfoacetaat, Xylitol, Parfum, Coffea Arabica Zaad Extract, Zingiber Officinale Extract, Cafeïne, Polyglyceryl-3 PCA, Allantoïne, Betaïne, Zinkgluconaat, Bisabolol, Melkzuur zuur, natriumchloride, natriumlevulinaat, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, CI 75300, karamel. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115421
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902802721730

Mohani Mango...

€ 7,11
group_work Toestemming voor cookies