Apis Baardverzorgingsolie voor mannen voor baardverzorging 30 ml

€ 7,20
Inclusief belasting

Olie gemaakt voor mannen met een baard

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Apis Baardverzorgingsolie voor mannen voor baardverzorging 30 ml

De olie met een oriëntaalse houtachtige muskusachtige geurnoot is speciaal gemaakt voor mannen met een baard. Deze luxe olie helpt een dikke baard te laten groeien en maakt het gemakkelijker te verzorgen, zodat je baard er altijd geweldig uitziet. Dankzij de lichte consistentie zal de olie haarbreuk verzachten en verminderen, en de huid van het gezicht voeden. De olie bevat een combinatie van macadamia- en amandelolie die je baard uitstekend zal verzorgen. Bovendien hebben extracten van yerba mate en dennen een verstevigend en ontstekingsremmend effect, wat helpt om huid en haar een comfortabel gevoel te geven. Yerba mate-extract heeft ook antioxiderende eigenschappen en heeft een antioxiderende werking, ter ondersteuning van de weerstand van DNA, eiwitten en lipiden tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen. Zoete amandelolie hydrateert en maakt het haar glad, terwijl macadamia-olie het verouderingsproces van de huid remt en beschermt tegen de invloed van vrije radicalen. Zonnebloemolie heeft anti-aging en regenererende eigenschappen. Voel je zelfverzekerd en verzorg je baard met olie met een oosterse geur die je huid en haar heerlijk voedt.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel een paar druppels olie in je handen en masseer zachtjes in de baard. Breng je baard in model door hem te kammen met een borstel of kam.

SAMENSTELLING

Helianthus Annuus (Zonnebloem) Zaadolie, Prunus Amygdalus Dulcis ( Sweet Almond ) Olie, Macadamia Ternifolia Zaadolie, Fenoxyethanol & Caprylyl Glycol, Propaandiol, Aloe -extract, Yerba Mate-extract, Abies-extract, Tocoferol, Parfum

111157
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5901810008710

Apis Baardverzorgingsolie...

€ 7,20
group_work Toestemming voor cookies