Etja Natuurlijke Wortelzaadolie 50 ml

€ 6,80
Inclusief belasting

Koudgeperste wortelzaadolie

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4
Laatste items in voorraad

Etja Natuurlijke Wortelzaadolie

100% natuurlijke, ongeraffineerde, koudgeperste wortelzaadolie. Het bevat NKKT en vitamines: A, B, PP, C, H, K en E, wat het dankzij de anti-aging eigenschappen van de huid verhoogt, de elasticiteit verhoogt en rimpels vermindert. Hydrateert de huid perfect, zorgt voor een optimale hydratatie, beschermt tegen overmatig vochtverlies en herstelt de goede werking van het water- en vetmetabolisme. Het werkt als een natuurlijke zonnebrandcrème. Toegepast op haar en nagels, regenereert het ze diep en beschermt ze tegen beschadiging. Geschikt voor alle huidtypes, vooral droog, volwassen en schilferig.

HOE TE GEBRUIKEN

VOOR MASSAGE: 10-15 druppels olie kunnen het beste worden gecombineerd met natuurlijke etherische olie en masseer vervolgens het lichaam met cirkelvormige handbewegingen. Het is de moeite waard om alleen natuurlijke oliën te gebruiken voor de massage, omdat ze de poriën van de huid niet verstoppen.

VOOR HET BAD: Giet 5 druppels olie in een badkuip gevuld met 1/3 warm en schoon water (zonder toevoeging van vloeistoffen en andere schuimmiddelen). Verdeel de olie voorzichtig over het wateroppervlak. Je kunt ook 3-5 druppels natuurlijke etherische olie toevoegen.

VOOR HUIDVERZORGING: onze oliën zijn zeer efficiënt, dus u hoeft slechts een kleine hoeveelheid op de huid aan te brengen en zachtjes te verdelen. Natuurlijke oliën zijn uitstekend voor ontstekingen en striae.

Een natuurlijke toevoeging aan: crèmes, balsems en haarconditioners.

SAMENSTELLING

Daucus Carota in Helinathus Annuus-olie

107664
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5901183886347

Etja Natuurlijke...

€ 6,80
group_work Toestemming voor cookies