ONLYBIO Everyday Prebiotische Intieme Hygiëne Vloeibaar Melkzuur & Lewan 250 ml

€ 5,00
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
12

BESCHRIJVING:

Je lichaam verdient zorg en bewuste zorg. Luister naar zijn stem, leer zijn behoeften kennen, ontdek in jezelf de kracht van vrouwelijkheid. Houd van ze door ze het beste te geven.

 

NATUUR EN BESCHERMING

We hebben een gespecialiseerde formule rechtstreeks uit de natuur voor u: veganistisch, ecologisch, gecertificeerd - gemaakt, om de natuurlijke microflora van het intieme gebied te beschermen. het is delicaat dat je het kunt gebruiken voor dagelijkse hygiëne, evenals scheren.

 

PH BALANS

In onze liquid vind je alles wat voor jou het beste is huid: prebiotica die het natuurlijke herbouwen en versterken het microbioom van het intieme gebied, verkrachting levan, dat sterk is hydrateert, beschermt tegen uitdroging en melkzuur, wat helpt om de juiste pH te behouden. Dagelijks gebruik vloeistof vermindert het risico op infectie en irritatie.

 

WAT MAAKT ONZE VLOEISTOF ANDERS?

Aanbeveling van de Poolse Vereniging voor Dermatologie. Het product is ontwikkeld in samenwerking met dermatologen. COSMOS NATURAL gecertificeerd door Ecocert Greenlife voor naleving met de COSMOS-standaard. Hierdoor weet je het zeker dat onze formule een van de bekendste certificaten heeft voor natuurlijke cosmetica, een teken van kwaliteit en vertrouwen.

 

100% veganistische en dierproefvrije formule, gecertificeerd door 's werelds grootste Vegan Society-organisatie .

Onze cosmetica bevatten een uniek complex van pre- en probiotica, die de natuurlijke samenstelling van de bacteriële flora van de huid versterkt en beschermt, zijn microbioom.

De verpakking van dit product is gemaakt van grondstoffen gerecycled en recyclebaar. Altijd vergeet niet uw afval te scheiden.

GEBRUIK:

Was het intieme gebied met een kleine hoeveelheid vloeistof. Grondig spoelen met water.

102708
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902811786966

ONLYBIO Everyday...

€ 5,00
group_work Toestemming voor cookies