Nivea Bodylotion Aloe & Verzorging 400 ml

€ 6,30
Inclusief belasting

Bodymilk is een ideaal product dat de huid van de nodige hydratatie voorziet en fluweelzacht maakt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Nivea Bodylotion Aloe & Verzorging 400 ml

Aloe & Hydration Body Milk is het perfecte product om je huid van de nodige hydratatie te voorzien en fluweelzacht te maken. De melkformule is rijk aan hydraterende ingrediënten die effectief in de huid doordringen, waardoor deze langdurig wordt gehydrateerd. Daarnaast bevat de lotion aloë vera-extract, dat de huid kalmeert en verfrist, waardoor deze zachter en elastischer wordt. De consistentie van de melk is licht en verspreidt zich goed, wordt gemakkelijk door de huid opgenomen. Na het aanbrengen van de lotion is de huid intens gehydrateerd en wordt de textuur zichtbaar zacht en glad. Aloe & Hydration bodylotion is een uitstekende keuze voor mensen die hun huid goed willen hydrateren en willen genieten van een gezonde uitstraling.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de benodigde hoeveelheid van het preparaat aan op een schone huid, bij voorkeur na een douche of bad. Masseer goed.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, denatalcohol, dicaprylylether, glycerylstearaat se, isopropylpalmitaat, dimethicon, carbomeer, natriumhydroxide, natriumcetearylsulfaat, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, linalool, citronellol, limoneen, alfa-isomethylionon, geraniol. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

111933

Specifieke referenties

ean13
4005900637086

Nivea Bodylotion Aloe &...

€ 6,30
group_work Toestemming voor cookies