Nivea bifasisch Oogmake-up remover Sensitive 125 ml

€ 6,00
Inclusief belasting

Trakteer uzelf op een ontspannende make-upverwijdering met tweefasige oogvloeistof

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Nivea tweefasige Sensitive oogmake-up verwijderaar 125 ml

Deze innovatieve formule helpt je zelfs hardnekkige ego effectief te verwijderen, zonder overmatig wrijven. De huid rond de ogen is kwetsbaar, waardoor de vloeistof effectief en zacht werkt en de frisheid herstelt. De formule is verrijkt met vitamine C en verwijdert niet alleen make-up, ale verlicht en revitaliseert ook de huid. Zelfs mensen die lenzen dragen kunnen dit product zonder angst gebruiken. Het laat geen vettig laagje achter en de gunstige effecten op de huid zijn bevestigd door dermatologische en oftalmologische tests. Kies voor vegan kwaliteit en zorg voor een gezonde uitstraling van de huid rond je ogen.

HOE TE GEBRUIKEN

Goed schudden voor gebruik. Breng een kleine hoeveelheid vloeistof aan op een wattenschijfje en reinig voorzichtig de oogcontour. Het vereist geen krachtig wrijven van de oogleden.

SAMENSTELLING

Aqua , isododecaan, C15-19-alkaan, isopropylpalmitaat, glycerine, ethylhexylcocoaat, dicaprylylether, tocoferol, natriumascorbylfosfaat, caprylyl / caprylglucoside, citroenzuur, natriumchloride, natriumhydroxide, trinatrium-EDTA, fenoxyethanol, benzethoniumchloride, natriumsulfaat , CI 16035, CI 61570. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112683
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900017040998

Nivea bifasisch Oogmake-up...

€ 6,00
group_work Toestemming voor cookies