Nivea Face wash gel-crème Droge en gevoelige huid 150 ml

€ 5,00
Inclusief belasting

Uw huid wordt diep gereinigd, gekalmeerd en krijgt een gezonde, mooie uitstraling terug

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Laatste items in voorraad

Nivea Gezichtswasgel-crème voor de droge en gevoelige huid 150 ml

Gezichtsreinigingsgel-crème met amandelolie is speciaal gemaakt voor de droge en gevoelige huid om een zachte en effectieve reiniging te garanderen en tegelijkertijd een droge huid te voorkomen. De formule van dit product bevat natuurlijke amandelolie, die hydraterende en verzachtende eigenschappen heeft en het gezonde uiterlijk van de huid ondersteunt. Dit product heeft een milde formule die de droge en gevoelige huid kalmeert zonder de balans van het huidmicrobioom te verstoren. Het is een uitstekende keuze voor mensen met bovengenoemde huidtypes, omdat het dankzij het gehalte aan verzorgende amandelolie de huid reinigt en hydrateert.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid gel aan op de vochtige huid van gezicht, hals en decolleté. Masseer zachtjes in cirkelvormige bewegingen, vermijd het gebied rond de ogen. Grondig spoelen met water.

SAMENSTELLING

Aqua , Isopropylpalmitaat, Paraffinum Liquidum, Glycerine, Cetylalcohol, Glycerylstearaatcitraat, Methylpropaandiol, Bis-Diglycerylpolyacyladipaat-2, Glycerylstearaat, Cetylpalmitaat, Decyloleaat, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, Panthenol , Citroenzuur, Decylglucoside, Carbomeer, Natriumhydroxide, fenoxyethanol, methylparaben, microkristallijne cellulose, hydroxypropylmethylcellulose, lactose, panthenyltriacetaat, aluminiumhydroxide, pantolacton, limoneen, linalool, citronellol, alfa-isomethyl-ionon, parfum, CI 73360. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking..

112685
just a few left

Specifieke referenties

ean13
4005808232635

Nivea Face wash gel-crème...

€ 5,00
group_work Toestemming voor cookies