Nivea MicellAIR Micellaire vloeistof voor het gezicht Normale en gecombineerde huid 400 ml

€ 6,50
Inclusief belasting

Micellaire vloeistof is een revolutionair mengsel verrijkt met vitamine E, gemaakt voor effectieve make-upverwijdering

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Nivea MicellAIR Micellaire gezichtsvloeistof voor de normale en gecombineerde huid 400 ml

Micellaire vloeistof is een revolutionaire mix verrijkt met vitamine E, gemaakt om make-up effectief te verwijderen en de normale en gecombineerde huid zachtjes te reinigen, waardoor deze fris en stralend blijft. Deze multifunctionele micellaire vloeistof is perfect als gezichtsmake-up verwijderaar en verwijdert effectief make-up van het gezicht, de ogen en de lippen, terwijl de wimpers zachtjes worden aangetast. Wat deze micellaire vloeistof onderscheidt, is de uitzonderlijk milde formule, vrij van geurstoffen, die de huid niet alleen grondig reinigt, ale haar ook voorziet van vocht en verfrissing. De bewezen effectiviteit van NIVEA MicellAIR vloeistof is met het blote oog zichtbaar: wrijven is niet nodig om make-up volledig te verwijderen. Het laat geen residu of het gevoel van een vettig laagje achter op de huid, waardoor de huid er gezond uitziet en vrij kan ademen. De formule van dit micellair water is vegan, wat betekent dat het geen ingrediënten van dierlijke oorsprong bevat. Het werkt in harmonie met het natuurlijke microbioom van uw huid en benadrukt het natuurlijke evenwicht ervan. Bovendien is de vloeistof dermatologisch en oftalmologisch getest, waardoor deze veilig is voor huid en ogen, en is de uitzonderlijke tolerantie ervan bevestigd.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het product aan op een wattenschijfje. Reinig uw gezicht, gesloten ogen en mond voorzichtig. Je huid is klaar voor de volgende verzorgingsstappen.

SAMENSTELLING

Aqua , PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie, tocoferylacetaat, glycerine, sorbitol, Panthenol , pantolacton, poloxameer 124, decylglucoside, dinatriumcocoylglutamaat, citroenzuur, polyquaternium-10, natriumchloride, natriumsulfaat, propyleenglycol, 1,2- Hexaandiol, trinatrium-EDTA, fenoxyethanol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112688
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900017053608

Nivea MicellAIR Micellaire...

€ 6,50
group_work Toestemming voor cookies