Nivea Men regenererende scheergel Sensitive 200 ml

€ 6,90
Inclusief belasting

Een revolutionair product dat een buitengewone scheerervaring garandeert

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Nivea Men Regenererende Sensitive Scheergel 200 ml

Wij presenteren een revolutionair product dat een buitengewone scheerervaring garandeert. De verbeterde, delicate formule met kamille- en hamamelisextract garandeert dat het scheren comfortabel en aangenaam is voor de huid.

Geen branderig gevoel: deze speciale formule is gemaakt met het oog op comfort. Ongeacht uw huidtype is het scheren nu zacht en aangenaam, zonder enig branderig gevoel.

Bescherming tegen irritatie: Dankzij het gehalte aan speciale ingrediënten wordt de huid beschermd tegen irritatie, zelfs tijdens een zachte en grondige scheerbeurt.

Verzachting van de baard: Het schuim verzacht de baard effectief, waardoor nauwkeurige bewegingen van het mes over de huid mogelijk worden. Dit maakt het scheren nauwkeurig en comfortabel.

Neutrale geur: De formule bevat geen ethylalcohol, wat betekent dat het niet alleen delicaat is, ale ook een neutrale, aangename geur heeft.

Verzorgde en gladde huid: Het product zorgt ervoor dat de huid glad aanvoelt, er gezond uitziet en goed verzorgd wordt. Dit is een perfect scheerresultaat dat elke dag de moeite waard is om te genieten.

Probeer dit innovatieve product i do ervaar het comfort en de resultaten van scheren zonder een branderig gevoel en bescherming van uw huid

HOE TE GEBRUIKEN

Schudden voor gebruik, dosis verticaal houden, op de dispenser drukken. Masseer een beetje gel op de vochtige huid en spoel af na het scheren.

SAMENSTELLING

Aqua , Palmitinezuur, Triethanolamine, Oleth-20, Isopentaan, Glycerine, Isopropylpalmitaat, Chamomilla Recutita-bloemextract, Hamamelis Virginiana schors-/bladextract, Maltodextrine, Tocoferylacetaat, Capryl/Caprinezuurtriglyceride, Hydroxyethylcellulose, Hydroxypropylmethylcellulose, Laureth-2, PEG -14 M, PEG-90 glycerylisostearaat, polyisobuteen, isobutaan, piroctone-olamine, BHT, Linalool, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112593
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900017061122

Nivea Men regenererende...

€ 6,90
group_work Toestemming voor cookies