Nivea Men Scheergel voor 3-daagse stoppels 200 ml

€ 6,90
Inclusief belasting

Scheergel is een geavanceerde formule die zilverionen, kamille en provitamine B5 bevat

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Nivea Men Scheergel voor 3-dagenbaard 200 ml

Silver Protect-scheergel is een geavanceerde formule met zilverionen, kamille en provitamine B5. Het product verspreidt zich gemakkelijk over de huid en werkt als een beschermend schild, waardoor het scheermesje soepel glijdt en een gladde scheerbeurt ontstaat. Scheergel beschermt de huid onmiddellijk tegen snijwonden, waardoor u comfortabel kunt scheren zonder een branderig gevoel. Bovendien heeft de formule met zilverionen een antibacteriële werking, waardoor de huid een fris gevoel krijgt en een schone, veilige scheerbeurt wordt gegarandeerd. De verzorgende ingrediënten van de scheergel beschermen de huid en vormen een beschermende barrière, waardoor deze er na het scheren verzorgd en gezond uitziet. Het product heeft huidtolerantie bevestigd in dermatologische tests. Verpakking gemaakt van 100% gerecycled aluminium

HOE TE GEBRUIKEN

Schudden voor gebruik, dosis verticaal houden, op de dispenser drukken. Masseer een beetje gel op de vochtige huid en spoel af na het scheren.

SAMENSTELLING

Aqua , palmitinezuur, triethanolamine, oleth-20, isopentaan, glycerine, isopropylpalmitaat, zilvercitraat, bloemenextract van Chamomilla Recutita, Panthenol , capryl-/caprinezuurtriglyceride, hydroxyethylcellulose, hydroxypropylmethylcellulose, Laureth-2, PEG-14 M, PEG-90 Glycerylisostearaat, polyisobuteen, propyleenglycol, isobutaan, citroenzuur, piroctone-olamine, BHT, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112594
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900017068596

Nivea Men Scheergel voor...

€ 6,90
group_work Toestemming voor cookies