NIVEA MEN Silver Protect Douchegel 500 ml

€ 5,51
Inclusief belasting

Douchegel is een veelzijdig product dat speciaal voor mannen is gemaakt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

NIVEA MEN Silver Protect Douchegel 500 ml

Douchegel is een veelzijdig product dat speciaal voor mannen is gemaakt. Geschikt voor het wassen van lichaam, gezicht en haar. Deze verfrissende gel heeft een innovatieve formule met zilverionen, waarvan wetenschappelijk is bewezen dat ze de groei van bacteriën remmen, waardoor je je langer fris voelt na het douchen. De gel verandert in een delicaat schuim dat de huid reinigt en verfrist en energie toevoegt. Bovendien helpt het zilverion in het product onaangename geuren te elimineren. De pH-waarde is geschikt voor de huid, dus het biedt uitgebreide verzorging onder de douche en werkt als een energieboost.

HOE TE GEBRUIKEN

Gel geschikt voor dagelijks gebruik. Breng de gel aan op een natte huid en was uw lichaam, gezicht en haar, vermijd het gebied rond de ogen. Na het wassen grondig afspoelen met warm water.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumlaurethsulfaat, cocamidopropylbetaïne, natriumchloride, decylglucoside, parfum, zilvercitraat, glycerine, citroenzuur, glycoldistearaat, Laureth-4, natriumsulfaat, natriumbenzoaat, linalool, limoneen, CI 61570, CI 16035, CI 10316 volledig , de actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112713
a lot

Specifieke referenties

ean13
4005808627035

NIVEA MEN Silver Protect...

€ 5,51
group_work Toestemming voor cookies