Nivea bifasische Oogmake-up remover 125 ml

€ 6,00
Inclusief belasting

Tweefasige oogmake-up verwijderaar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Nivea tweefasige oogmake-up verwijderaar 125 ml

De tweefasige oogmake-up verwijderaar is een effectieve oplossing die zelfs de meest duurzame mascara gemakkelijk verwijdert, waardoor het niet meer nodig is om ego over de oogleden te wrijven. De delicate en effectieve formule reinigt perfect de gevoelige huid rond de ogen. Bijkomend voordeel is de verrijking van de vloeistof met vitamine C, die niet alleen het gebied verheldert, ale ook de huid rond de ogen energie geeft. Of u nu lenzen draagt of niet, dit product is geschikt voor iedereen. De formule laat geen vettig laagje achter op de huid en de doeltreffendheid en huidtolerantie ervan zijn bevestigd door dermatologische en oftalmologische tests.

Voordelen:

-Veganistische formule - vrij van ingrediënten van dierlijke oorsprong.

-Verwijdert effectief waterproof make-up en mascara.

-Vereist geen sterke wrijving, waardoor irritatie tot een minimum wordt beperkt.

-Ook geschikt voor contactlensgebruikers.

HOE TE GEBRUIKEN

Goed schudden voor gebruik. Breng een kleine hoeveelheid vloeistof aan op een wattenschijfje en reinig voorzichtig de oogcontour. Het vereist geen krachtig wrijven van de oogleden.

SAMENSTELLING

Aqua , isododecaan, C15-19-alkaan, isopropylpalmitaat, glycerine, ethylhexylcocoaat, dicaprylylether, tocoferol, natriumascorbylfosfaat, caprylyl / caprylglucoside, citroenzuur, natriumchloride, natriumhydroxide, trinatrium-EDTA, fenoxyethanol, benzethoniumchloride, natriumsulfaat , CI 16035, CI 61570. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112602
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900017053042

Nivea bifasische Oogmake-up...

€ 6,00
group_work Toestemming voor cookies