Nivea MicellAir Skin Breathe professionele Micellaire vloeistof - waterproof make-up 400 ml

€ 8,70
Inclusief belasting

Two-phase Micellar Liquid is een perfecte oplossing voor diegenen die op zoek zijn naar een effectieve, zachte en gemakkelijke manier om make-up te verwijderen en tegelijkertijd huidverzorging willen.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Nivea MicellAir Skin Breathe professionele Micellaire vloeistof - waterproof make-up 400 ml

Two-Phase Micellar Liquid is een innovatief product dat het MicellAIR®-complex, zwarte thee-extract en droge olie bevat die als een magneet werkt en langdurige make-up en mascara effectief verwijdert. Deze unieke formule maakt een effectieve en zachte reiniging van gezicht, ogen en lippen mogelijk, terwijl de wimpers worden beschermd en intensieve verzorging wordt geboden. Afspoelen is niet nodig, niet wrijven en geen make-upresten of vettige film.

De belangrijkste kenmerken van het product zijn:

-Innovatieve formule met MicellAIR®-complex en zwarte thee-extract: zorgt voor effectieve verwijdering van make-up en voedt de huid.

-Effectieve en zachte reiniging van gezicht, ogen en lippen, ter bescherming van de wimpers: Het product verwijdert effectief verschillende soorten make-up en verzorgt de gevoelige huid rond de ogen.

-Geen spoelen, geen wrijven, geen make-upresten of vettige film: Zorgt voor comfortabel en effectief gebruik zonder de noodzaak van extra spoelen of wrijven van de huid.

-Aanbevolen door make-upartiesten: het product wordt aanbevolen door professionals uit de make-upindustrie.

HOE TE GEBRUIKEN

Goed schudden voor gebruik. Aanbrengen op een wattenschijfje. Reinig uw gezicht, gesloten ogen en mond voorzichtig.

SAMENSTELLING

Aqua , Isododecaan, Glycerine, C15-19 Alkaan, Camellia Sinensis Bladextract, Vaccinium Myrtillus Fruitextract, Isopropylpalmitaat, Caprylyl/Caprylglucoside, Coco-Caprylaat/Capraat, Natriumchloride, Trinatrium-EDTA, Natriumhydroxide, Citroenzuur, Benzethoniumchloride, Fenoxyethanol, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Sorbinezuur, CI 60725, CI 61565 De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

115369
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900017061733

Nivea MicellAir Skin...

€ 8,70
group_work Toestemming voor cookies