Efektima Coconut Miracle Kokos Lichaamsolie 150 ml

€ 5,51
Inclusief belasting

Kokosolie is een uiterst waardevol ingrediënt in huid- en haarverzorging

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Efektima Coconut Miracle Kokos Lichaamsolie 150 ml

Kokosolie is een uiterst waardevol ingrediënt in huid- en haarverzorging. De olie gebruikt al zijn voordelen om uw huid en haar te voorzien van voeding en regeneratie op het hoogste niveau. De werking is van onschatbare waarde en zorgt voor een gezond uiterlijk en een uitstekende conditie van uw haar en huid. Kokosolie hydrateert niet alleen, ale helpt ook om de beschadigde structuur van haar en huid te herstellen en hun elasticiteit en glans te herstellen. Dankzij de natuurlijke eigenschappen wordt je haar glanzend, zacht en gemakkelijk te stylen, en wordt je huid glad en gevoed. Daarnaast laat de olie een aangename kokosgeur achter op de huid en het haar, wat je zintuigen prikkelt en je energie geeft voor de hele dag. Probeer kokosolie en zie hoe het perfect werkt voor je huid en haar, door ze het hoogste niveau van zorg te bieden. Ontdek de schoonheid en gezondheid die kokosolie je kan geven en geniet elke dag van de sensuele ervaring van de geur.

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik zo vaak als nodig is voor huid en haar:

LICHAAM - breng de olie aan op de handpalm en verdeel het over de huid van het hele lichaam.

HANDEN EN NAGELS - breng een kleine hoeveelheid olie aan op handen en nagels en wrijf zachtjes in.

HAAR - breng een kleine hoeveelheid olie (een paar druppels) aan op de handpalm en wrijf het zachtjes in de haarpuntjes.

Niet gebruiken op de hoofdhuid.

SAMENSTELLING

Cocos nucifera-olie, isononylisononanoaat, capryl/caprinezuurtriglyceride, cyclopentasiloxaan, parfum, cyclohexasiloxaan, tocoferylacetaat, benzylbenzoaat, benzylsalicylaat, coumarine. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112195
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904378820459

Efektima Coconut Miracle...

€ 5,51
group_work Toestemming voor cookies