beBio Ewa Chodakowska Natuurlijke multi-regeneratieve mist voor droog en beschadigd haar 100 ml

€ 6,90
Inclusief belasting

Mist voor de verzorging van droog en beschadigd haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

beBio Ewa Chodakowska Natuurlijke multi-regeneratieve mist voor droog en beschadigd haar 100 ml

Mist voor de verzorging van droog en beschadigd haar is een natuurlijke cosmetica die maar liefst 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong bevat. Dit sensationele multi-regenererende product geeft het haar kracht, lichtheid en glans, hydrateert diep, verbetert de elasticiteit en herstelt de haarstructuur. De mist verfrist de hoofdhuid onmiddellijk, voedt deze en voorkomt overmatige haaruitval. Bovendien kalmeert het de gevoelige hoofdhuid zachtjes. De ingrediënten die erin zitten zijn:

- Plantaardige keratine die de haargroei activeert, hun structuur herstelt en versterkt.

- Plantaardige eiwitten die het haar beschermen tegen beschadiging, het haar elasticiteit geven en de structuur herstellen.

- Appelciderazijn, dat de natuurlijke pH van de hoofdhuid herstelt en tekorten aan waardevolle micro-elementen aanvult. Het verwijdert overtollig talg en maakt het haar lichter en kwetsbaarder.

- Appelextract dat de hoofdhuid en het haar hydrateert, verstevigt en voedt.

- Tamarinde-extract, dat het haar sterk glad maakt en verzorgt.

- Pantenol , dat de haargroei stimuleert en een sterk hydraterende werking heeft.

De natuurlijke multi-regenererende mist van het merk voor droog en beschadigd haar bevat alleen natuurlijke geuren met een frisse en vitaliserende geur. Dit product belast het haar niet, laat geen vette film achter en vergemakkelijkt het kammen.

HOE TE GEBRUIKEN

Spray het haar in met een kleine hoeveelheid mist, verdeel het gelijkmatig met de vingers over het haar, laat intrekken, niet uitspoelen. Begin dan met het stylen van je haar.

SAMENSTELLING

Aqua , Azijn, Glycerine, Pyrus Malus Fruit Extract, Tamarindus Indica Fruit Extract, Citrus Limon Fruit Extract, Gehydrolyseerd Maïs Eiwit, Gehydrolyseerd Tarwe Eiwit, Gehydrolyseerd Soja Eiwit, Leuconostoc/Radijs Wortel Ferment Filtraat, Panthenol , Pantolactone, Gluconolacton, Glucose, Fructose, Gluconzuur, Natriumfytaat, Citroenzuur, Caesalpinia Spinosa-kauwgom, Decylglucoside, Natriummethyloleoyltauraat, Natriumsesamfoacetaat, Natriumbenzoaat, Parfum

110895
a lot

Specifieke referenties

ean13
5908233662017

beBio Ewa Chodakowska...

€ 6,90
group_work Toestemming voor cookies