ONLYBIO Ritualia Face Lift Yoga geconcentreerd Serum 15 ml

€ 10,50
Inclusief belasting

Vechten tegen de tekenen van de tijd

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5

ONLYBIO Ritualia Face Lift Yoga geconcentreerd Serum 15 ml

Dit is een uniek serum dat is ontwikkeld om gezichtsrimpels te bestrijden. De rijke formule op basis van peptiden, natuurlijke squalaan en murumuruboter werkt intensief om rimpels glad te strijken, vooral in de gebieden die het meest gevoelig zijn voor vorming en verdieping ervan, zoals het voorhoofd, rond de ogen en de mond. De geconcentreerde samenstelling van het serum versterkt de stevigheid van de huid, voedt en regenereert deze. Dit is een product dat is ontwikkeld om uw huid te helpen de tekenen van veroudering te bestrijden.

HOE TE GEBRUIKEN

Knijp een kleine hoeveelheid serum op het topje van uw wijsvinger en laat het serum enkele minuten intrekken voordat u verdere verzorgingsproducten aanbrengt.

SAMENSTELLING

Aqua , Propaandiol, Neopentylglycoldicaprylaat/Dicapraat, Glycerine, Coco-Caprylaat/Capraat, Cetearyl Olivaat, Squalaan, Astrocaryum Murumuru Zaadboter, Magnolia Officinalis Bark Extract, Hexa-peptide-11, Sorbitan Olivaat, Magnifera Indica Zaadboter, Helianthus Annuus ( Zonnebloem) Zaadolie, glycerylcaprylaat, acacia-senegalgom, xanthaangom, pentyleenglycol, benzylalcohol, benzoëzuur, dehydro-azijnzuur, tocoferol, parfum, limoneen, citral, linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113836
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904209845064

ONLYBIO Ritualia Face Lift...

€ 10,50
group_work Toestemming voor cookies