ONLYBIO Hair in Balance Sweet Me (ijs) Masker voor hoog poreus haar 400 ml

€ 6,40
Inclusief belasting

Dompel jezelf tegelijkertijd onder in de wereld van de geur van vanille-ijs, wat je humeur zeker zal verbeteren

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

ONLYBIO Hair in Balance Sweet Me (ijs) Masker voor hoog poreus haar 400 ml

Heeft uw haar intensieve regeneratie nodig? Het masker voor hoog poreus haar is de perfecte oplossing voor zeer droog en kroeshaar. Gun jezelf een moment van zelfzorg waar ze minstens één keer per week jaloers op kunnen zijn. Breng het masker zelf aan of meng het met je favoriete olie om de conditie van je haar te verzorgen. Wanneer is het de moeite waard om een masker te gebruiken voor hoog poreus haar? Wanneer je haar erg droog en moeilijk handelbaar is. Wat zijn de effecten van regelmatig gebruik van het masker? Je haar krijgt zijn gladheid en glanzende uiterlijk terug omdat het masker de haarschubben helpt sluiten.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het masker aan op vochtig haar en verdeel het gelijkmatig, met de nadruk op de punten en bijzonder beschadigde plekken. Laat het minimaal 40 minuten inwerken op uw haar en spoel het vervolgens grondig uit met warm water. Je kunt het masker één keer per week gebruiken, alleen of gemengd met je favoriete olie. Vermijd contact met de ogen. Bij contact met de ogen onmiddellijk met water afspoelen.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Coco-Caprylaat/Capraat, Behentrimoniumchloride, Glycerine, Cetrimoniumchloride, Prunus Amygdalus Dulcis (zoete Almond ) olie, Helianthus Annuus (Zonnebloem) Zaadolie, Ricinus Communis Zaadolie, Linum Usitatissimum (Lijnzaad) Zaadolie, Guar Hydroxypropyltrimoniumchloride, citroenzuur, benzylalcohol, benzoëzuur, dehydroazijnzuur, tocoferol, parfum, coumarine. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114201
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905805282871

ONLYBIO Hair in Balance...

€ 6,40
group_work Toestemming voor cookies