ONLYBIO Hair in Balance Sweet Me (ijs) Masker voor medium poreus haar 400 ml

€ 6,40
Inclusief belasting

Een perfecte oplossing voor zeer droog en kroeshaar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

ONLYBIO Hair in Balance Sweet Me (ijs) Masker voor medium poreus haar 400 ml

Het Hair in Balance High Porosity masker is een perfecte oplossing voor zeer droog en kroeshaar. Voor een optimaal resultaat gebruik je het minimaal één keer per week. Je kunt het masker alleen aanbrengen of mengen met je favoriete olie als je haar extreem droog en moeilijk te temmen is. Dankzij de werking van het masker wordt je haar glad en gezond, omdat het de haarschubben helpt sluiten. Geniet bovendien tijdens het aanbrengen van het aangename aroma van vanille-ijs. Dit masker is een perfecte oplossing voor haar met hoge porositeit en zorgt voor intensieve regeneratie.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het masker aan op vochtig haar en verdeel het gelijkmatig, met de nadruk op de punten en bijzonder beschadigde plekken. Laat het minimaal 40 minuten inwerken op uw haar en spoel het vervolgens grondig uit met warm water. Je kunt het masker één keer per week gebruiken, alleen of gemengd met je favoriete olie. Vermijd contact met de ogen. Bij contact met de ogen onmiddellijk met water afspoelen.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Coco-Caprylaat/Capraat, Behentrimoniumchloride, Glycerine, Cetrimoniumchloride, Prunus Amygdalus Dulcis (zoete Almond ) olie, Helianthus Annuus (Zonnebloem) Zaadolie, Ricinus Communis Zaadolie, Linum Usitatissimum (Lijnzaad) Zaadolie, Guar Hydroxypropyltrimoniumchloride, citroenzuur, benzylalcohol, benzoëzuur, dehydroazijnzuur, tocoferol, parfum, coumarine. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114202
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905805282864

ONLYBIO Hair in Balance...

€ 6,40
group_work Toestemming voor cookies