ONLYBIO Body in Balance All Inclusive Lichaamsmelk 200 ml

€ 6,40
Inclusief belasting

Lichaamsmelk is een perfecte oplossing voor de droge en ruwe huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

ONLYBIO Body in Balance All Inclusive Lichaamsmelk 200 ml

Lichaamsmelk is een perfecte oplossing voor de droge en ruwe huid. Ze kunnen elke dag worden gebruikt of wanneer de huid diepe hydratatie nodig heeft. Dit product heeft de tropische geur van ananas en kokosnoot, waardoor het gebruik ervan een waar genot is. De melk bevat een exotische cactus die de huid elastisch maakt en de gladheid en diepe hydratatie herstelt. Hierdoor wordt de huid zacht en zijdezacht. Het is een product gemaakt door de sociale mediagemeenschap, wat het een uniek karakter geeft. De geur, het etiket en de productnaam zijn door klanten gekozen, waardoor het is afgestemd op de behoeften en voorkeuren van gebruikers.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid lichaamsmelk aan op de gereinigde huid en masseer zachtjes, met de nadruk op droge of ruwe plekken.

SAMENSTELLING

Aqua , Coco-Caprylaat/Capraat, Glycerine, Butyrospermum Parkii (Shea) Boter, Prunus Amygdalus Dulcis (Zoete Almond ) Olie, Cetearyl Alcohol, Propaandiol, Kalium Cetyl Fosfaat, Glyceryl Stearaat, Cocos Nucifera ( Coconut ) Olie, Cereus Grandiflorus (Cactus) Bloemenextract, kaliumsorbaat, sorbinezuur, benzylalcohol, benzoëzuur, dehydroazijnzuur, tocoferol, parfum, coumarine, limoneen, citral. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114209
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905805282796

ONLYBIO Body in Balance All...

€ 6,40
group_work Toestemming voor cookies