ONLYBIO Body in Balance All Inclusive Badvloeistof 500 ml

€ 6,40
Inclusief belasting

Badvloeistof is een perfecte manier om een bad vol plezier te hebben

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

ONLYBIO Body in Balance All Inclusive Badvloeistof 500 ml

Badvloeistof is een perfecte manier om een bad vol plezier te hebben. Je kunt het gebruiken wanneer je een ontspannend en geurig bad wilt. De vloeistof reinigt en hydrateert de huid van het lichaam op milde wijze, waardoor het een perfecte aanvulling is op uw verzorgingsroutine. Magnolia-extract en mango in het product hydrateren de huid en versterken de natuurlijke beschermende barrière. De tropische geur van ananas en kokosnoot brengt je in een goed humeur tijdens het baden, waardoor het een waar genot wordt. De badvloeistof is een product gecreëerd door de sociale mediagemeenschap, wat het een uniek karakter geeft. De geur, het etiket en de productnaam zijn door klanten gekozen, waardoor het is afgestemd op de behoeften en voorkeuren van gebruikers.

HOE TE GEBRUIKEN

Voeg de juiste hoeveelheid badvloeistof toe aan het bad. Roer het badwater voorzichtig om de vloeistof gelijkmatig te verdelen.

SAMENSTELLING

Aqua , Coco-Glucoside, Natrium Coco-Sulfaat, Cocamidopropyl Betaïne, Glycerine, Mangifera Indica (Mango) Zaadboter, Magnolia Officinalis Bark Extract, Glyceryloleaat, Glycerylcaprylaat, Pentyleenglycol, Citroenzuur, Natriumchloride, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Parfum, Coumarine, Limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114210
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905805282765

ONLYBIO Body in Balance All...

€ 6,40
group_work Toestemming voor cookies