ONLYBIO Hair in Balance Droogshampoo voor blondines 35 g

€ 7,70
Inclusief belasting

Een uitstekende keuze voor degenen die willen genieten van het comfort van dagelijkse haarstyling

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4

ONLYBIO Hair in Balance Droogshampoo voor blondines 35 g

Droogshampoo voor blondines is de perfecte oplossing waarmee je je haar fris kunt houden zonder het te hoeven wassen en verzwaren. Een uitstekende keuze voor degenen die willen genieten van het comfort van dagelijkse haarstyling.

Welke effecten kun je bereiken met deze droogshampoo:

-Onmiddellijke verfrissing: droogshampoo verfrist je haar onmiddellijk door overtollig talg te verwijderen en het er schoon uit te laten zien.

-Matting: Dit product verfrist niet alleen het haar ale matteert het ook, elimineert overmatige glans en zorgt ervoor dat het haar er gezond uitziet.

-Geen witte vlekken: Een belangrijk voordeel van deze droogshampoo is het feit dat hij geen witte vlekken achterlaat op het haar, wat een veel voorkomend probleem is bij het gebruik van andere droogshampoos.

Hair in Balance droogshampoo heeft een verfrissende geur van citroensorbet, die niet alleen je haar verfrist, maar je ook in een goed humeur brengt. Het is een perfect hulpmiddel voor de dagelijkse haarverzorging, vooral voor blondines die hun haar tussen de wasbeurten fris en dof willen houden.

HOE TE GEBRUIKEN

Laat uw hoofd zakken en spray uw haar vanaf een afstand van 10 cm. Masseer het product zachtjes in je haar, wacht 1-2 minuten en kam het overtollige product uit.

SAMENSTELLING

Zea Mays (maïs) zetmeel, Oryza Sativa (rijst) zetmeel, tapiocazetmeel, aardappelzetmeel gemodificeerd, Aqua , cetrimoniumchloride, silica, Aloe barbadensis Juice , dimethicon, glycerine, CI 77491, CI 77492, CI 77499, natriumbenzoaat, parfum , Limoneen, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citral. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114352
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904209847495

ONLYBIO Hair in Balance...

€ 7,70
group_work Toestemming voor cookies