ONLYBIO Hair in Balance Azijn Haarspoeling sluit de cuticula en geeft glans 300 ml

€ 7,30
Inclusief belasting

Dit is een geweldige manier om de conditie van je haar te verzorgen en te verbeteren

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
28

ONLYBIO Hair in Balance Azijn Haarspoeling sluit de cuticula en geeft glans 300 ml

Azijnspoeling is een perfecte oplossing voor mensen met het probleem van ruw en dof haar. De werking ervan is om de gladheid en glans van het haar te herstellen, wat helpt het effect van gezonde en glanzende lokken te bereiken.

Hoe werkt een azijnspoeling:

De verzurende kracht van de azijn in de fruitspoeling helpt het probleem van ruw en dof haar te elimineren. De acetaten in de formule helpen de haarschubben te sluiten, waardoor het haar zachter en gladder wordt. Hierdoor wordt het haar flexibeler en minder gevoelig voor kroezen en statische elektriciteit.

Wat maakt het haar gehydrateerd:

De azijnspoeling bevat aloë, dat bekend staat om zijn hydraterende eigenschappen. Het beschermt het haar tegen vochtverlies, waardoor de lokken flexibeler worden en minder gevoelig zijn voor broosheid en gespleten haarpunten.

De azijnspoeling heeft een exotische drakenfruitgeur, wat je humeur bovendien verbetert en het gebruik ervan tot een genot maakt.Door de azijnspoeling regelmatig te gebruiken, kan je haar zijn glans, gladheid en gezonde uitstraling terugkrijgen.

HOE TE GEBRUIKEN

Spoel gewassen en geconditioneerd nat haar uit. Druk de formule in de strengen. Spoel na 10 seconden alles af met warm water. Gebruik het product elke 3-4 wasbeurten. Pas de gebruikte hoeveelheid product aan de lengte en dichtheid van uw haar aan.

SAMENSTELLING

Aqua , Cider Azijn, Rubus Idaeus Azijn, Black Bessen Azijn, Behenamidopropyl Dimethylamine, Aloe Barbadensis Juice , Melkzuur, Cyamopsis Tetragonoloba Gom, Polyglyceryl-4 Lauraat/Sebacaat, Polyglyceryl-6 Caprylaat/Capraat, CI 14720, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat , Benzylalcohol, Benzoëzuur, Dehydroazijnzuur, Tocoferol, Parfum, Linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114355
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904209847525

ONLYBIO Hair in Balance...

€ 7,30
group_work Toestemming voor cookies