ONLYBIO Hair in Balance Droogshampoo voor volumegevend haar 35 g

€ 7,70
Inclusief belasting

Droogshampoo die volume toevoegt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

ONLYBIO Hair in Balance Droogshampoo voor volumegevend haar 35 g

Volumiserende droogshampoo is een geweldige manier om fris, pluizig haar te krijgen zonder het risico te lopen het te verzwaren. Met een natuurlijke en veganistische formule met tarweproteïnen en tapioca is dit product de perfecte keuze voor degenen die hun haar bewust willen stylen. Wanneer is het de moeite waard om naar droogshampoo te grijpen? Wanneer uw haar verfrissing nodig heeft en u het fris wilt houden. Het werkt onmiddellijk, verfrist en matteert het haar, zonder zichtbare witte vlekken achter te laten. Hoe zit het met de geur? Het levendige aroma van zoete pina Colada verfrist niet alleen je haar, ale verbetert ook je humeur.

HOE TE GEBRUIKEN

Laat uw hoofd zakken en spray uw haar vanaf een afstand van 10 cm. Masseer het product zachtjes in je haar, wacht 1-2 minuten en kam het overtollige product uit.

SAMENSTELLING

Zea Mays (maïs) zetmeel, Oryza Sativa (rijst) zetmeel, tapiocazetmeel, aardappelzetmeel gemodificeerd, silica, Aqua , cetrimoniumchloride, gehydrolyseerd tarwe-eiwit, glycerine, natriumbenzoaat, parfum, limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114351
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904209847501

ONLYBIO Hair in Balance...

€ 7,70
group_work Toestemming voor cookies