ONLYBIO Hair in Balance Love is in the Haarmasker voor medium poreus haar 400 ml

€ 6,80
Inclusief belasting

Ontdek het geheim van gezond en glanzend haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
6

ONLYBIO Hair in Balance Love is in the Haarmasker voor medium poreus haar 400 ml

Een revolutionair masker voor medium poreus haar, ontworpen voor droog, kroeshaar. De unieke formule van het masker regenereert en hydrateert intensief, waardoor een gezond vochtniveau wordt hersteld. Vermindert kroezen, waardoor het haar mooi en verzorgd blijft. Voor medium poreus haar met lichtjes open cuticula is dit masker de perfecte oplossing. Verrijkt met uitgebalanceerde PEH-ingrediënten, hydrateert en sluit het de haarschubben intensief, waardoor gladheid en glans wordt gegarandeerd. Gebruik het masker regelmatig, vooral als uw haar de neiging heeft droog en kroezend te zijn. Geniet van het effect van gesloten cuticula, zachtheid en schoonheid van je haar. En de zoete geur van sappige frambozen brengt je tijdens de verzorging in een romantische stemming.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op vochtig haar, uit het overtollige water geperst. Spoel na minstens een tiental minuten.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Helianthus Annuus (Zonnebloem) Zaadolie, Coco-Caprylaat/Capraat, Behentrimoniumchloride, Glycerine, Ricinus Communis Zaadolie, Persea Gratissima ( Avocado ) Olie, Prunus Amygdalus Dulcis ( Sweet Almond ) Olie, Tocoferol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride , Cetrimoniumchloride, benzylalcohol, benzoëzuur, dehydroazijnzuur, citroenzuur, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115584
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905805287814

ONLYBIO Hair in Balance...

€ 6,80
group_work Toestemming voor cookies