ONLYBIO Hair in Balance Love is in the Haarmasker voor hoog poreus haar 400 ml

€ 6,80
Inclusief belasting

Ontdek het geheim van gezond en glanzend haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

ONLYBIO Hair in Balance Love is in the Haarmasker voor hoog poreus haar 400 ml

Een buitengewoon masker voor hoog poreus haar, speciaal gemaakt voor zeer droog en kroeshaar. De geavanceerde formule van het masker biedt intense hydratatie en regeneratie, waardoor de levensduur en elasticiteit van uw haar wordt hersteld. Het vermindert het effect van droogheid, controleert kroezen en maakt het haar glad en gezond. Haar met een hoge porositeit, gekenmerkt door sterk open cuticula, zal in dit masker perfecte ondersteuning vinden. Hair in Balance-producten zijn ontworpen om uitgebreide verzorging te bieden en het gezonde uiterlijk van het haar te herstellen. Gebruik het masker regelmatig, vooral bij zeer droog en kroeshaar. Geniet van het effect van gesloten cuticula, gladheid en glans van je haar. En de zoete geur van sappige frambozen brengt je tijdens de verzorging in een romantische stemming.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op vochtig haar, uit het overtollige water geperst. Spoel na minstens een tiental minuten.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Linum Usitatissimum (Lijnzaad) Zaadolie, Coco-Caprylaat/Capraat, Behentrimoniumchloride, Glycerine, Vitis Vinifera Zaadolie, Nigella Sativa ( Black Zaad) Zaadolie, Gossypium Herbaceum (Katoen) Zaadolie, Tocoferol, Helianthus Annuus (Zonnebloem)zaadolie, Guarhydroxypropyltrimoniumchloride, Cetrimoniumchloride, Benzylalcohol, Benzoëzuur, Dehydroazijnzuur, Citroenzuur, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115585
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905805287821

ONLYBIO Hair in Balance...

€ 6,80
group_work Toestemming voor cookies