Nivea Sun Touch Bronzing Bodylotion 400 ml

€ 9,90
Inclusief belasting

De bodylotion geeft het effect van een subtiele bruine kleur, die doet denken aan een zonovergoten huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Nivea Sun Touch Bronzing Bodylotion 400 ml

Deze delicate, natuurlijk bruinende bodylotion geeft het effect van een subtiele bruine kleur, die doet denken aan een zonovergoten huid, en zorgt voor intense hydratatie. Breng gelijkmatig en royaal aan op de huid en vergeet niet uw handen na gebruik grondig te wassen. Het product is geschikt voor alle huidtypes en geeft een aangename glans aan uw verzorging.

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op een droge huid, met cirkelvormige bewegingen inmasseren en wachten tot het is opgenomen. Was uw handen na gebruik.

SAMENSTELLING

Aqua , Glycerine, Alcohol Denat., C15-19 Alkaan, Isopropylpalmitaat, Parafinum Liquidum, Cetearyl, Alcohol, Dihydroxyaceton, Glycerylstearaat SE, Ginkgo Biloba Bladextract, Vitis Vinifera Zaadolie, Tocoferol, Dimethicon, Natriumacrylaat/Acryloyldimethyltauraat/Dimethylacrylamide Crosspolymeer Isohexadecaan, natriumcetearylsulfaat, xanthaangom, natriummetabisulfiet, polysorbaat 60, citroenzuur, sorbitaansostearaat, fenoxyethanol, linalool, citronellol, limoneen, benzylalcohol, geraniol, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112707

Specifieke referenties

ean13
9005800366791

Nivea Sun Touch Bronzing...

€ 9,90
group_work Toestemming voor cookies