Kolastyna EKO Protection Hydraterende Gezichtscrème SPF30 50 ml

€ 5,70
Inclusief belasting

Beschermende zonnebrandcrème

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Laatste items in voorraad

Kolastyna EKO Protection Hydraterende Gezichtscrème SPF30 50 ml

De beschermende zonnebrandcrème maakt gebruik van geavanceerde EKOSUM PASS®-technologie, die de huid effectief beschermt tegen de schadelijke effecten van UV-straling, infraroodstraling en zichtbaar licht. De innovatieve formule van deze crème bevat UV-filters die grondig zijn getest op hun impact op het milieu, met respect voor het zee-, land- en menselijk leven. De UV-filters die in het product worden gebruikt, zijn speciaal geselecteerd om voor het ecosysteem van de oceaan te zorgen. Het is vermeldenswaard dat het product geen Octinoxaat-, Oxybenzone- en Octocrylene-filters bevat, die schadelijk kunnen zijn voor het milieu. De hypoallergene formule maakt de crème zelfs geschikt voor de gevoelige huid.

De effecten van het gebruik van deze crème zijn:

-Sterke bescherming tegen schadelijke zonnestraling,

- Lichte, snel absorberende formule die de huid hydrateert en geen witte vlekken achterlaat,

-Bescherming tegen het risico op huidverkleuring.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de crème gelijkmatig en royaal aan op de huid vóór blootstelling aan de zon. Herhaal het aanbrengen vaak, vooral na het zwemmen, zweten of het drogen van uw huid met een handdoek.

SAMENSTELLING

Aqua , Ethylhexyl Salicylaat, Dibutyl Adipaat, Propylheptyl Caprylaat, Dicaprylyl Carbonaat, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoaat, Alcohol Denat., Butyleenglycol, Tris-Bifenyl Triazine (nano), Glycerine, Ethylhexyl Triazone, Undecaan, Hydroxyethyl Acrylaat/Natrium Acryloyldimethyl Tauraat Copoly burgemeester, encore -Ethylhexyloxyfenol Methoxyfenyltriazine, dinatriumcetearylsulfosuccinaat, natriumhyaluronaat, tetranatriumglutamaatdiacetaat, 1, 2-hexaandiol, caprylylglycol, carnosine, decylglucoside, dinatriumfosfaat, Helianthus Annuus-zaadolie, parfum, polysorbaat 60, silica, natriumhydroxide, dus diumpolyacrylaat, sorbitaansostearaat, tocoferol, tocoferylacetaat, tridecaan, xanthaangom, hydroxyacetofenon. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112605
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900536348582

Kolastyna EKO Protection...

€ 5,70
group_work Toestemming voor cookies