More 4 Care Get Your Tan Verhelderende en kleurende lichaamscrème 100 ml

€ 7,01
Inclusief belasting

Deze crème is de perfecte manier om direct een zonovergoten huid te krijgen zonder blootstelling aan UV-stralen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

More 4 Care Get Your Tan verhelderende en kleurende Body Cream 100 ml

De verhelderende en kleurende bodycrème is een instant body -up die zorgt voor een natuurlijk effect van een zonovergoten huid. Dit zijn de belangrijkste kenmerken:

-Onmiddellijk effect van lichaamsmake-up: deze crème is de perfecte oplossing om de huidtint onmiddellijk te egaliseren en zorgt voor een perfecte dekking van onvolkomenheden en verlichting. De huid wordt direct na gebruik glad, licht gebruind en stralend.

-Lichte en hydraterende formule: De formule van deze crème is licht en rijk aan verhelderende deeltjes, die niet alleen geen vlekken op kleding veroorzaken, ale ook snel intrekken, waardoor er geen strepen of vlekken achterblijven.

Perfect voor zowel alledaagse als speciale gelegenheden: deze crème kan worden gebruikt als dagelijks verzorgingsproduct om het uiterlijk van uw huid te verbeteren, of als product voor speciale gelegenheden om een vakantiebruin effect te bereiken.

-SUN-KISSED SKIN FORMULE: Bevat verhelderende deeltjes gecombineerd met gouden pigmenten, waardoor het perfecte zomerbruine effect ontstaat.

-Shea Butter: Maakt de huid onmiddellijk glad, voedt en beschermt tegen waterverlies.

Deze crème is de perfecte manier om direct een zonovergoten huid te krijgen zonder blootstelling aan UV-stralen. De lichte en hydraterende formule zorgt ervoor dat de huid er stralend en gezond uitziet en zorgt voor een perfecte dekking en een egale teint.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel de juiste hoeveelheid gelijkmatig over de huid. Voor een optimaal effect dient u het lichaam vóór gebruik grondig peeling . Was uw handen onmiddellijk na het aanbrengen.

SAMENSTELLING

Aqua , Paraffinum Liquidum, Mica, Glycerine, Cetearylalcohol, Ethylhexylstearaat, Dimethicon, Betaïne, Trimethylsiloxysilicaat, Glycerylstearaat, PEG-100 Stearaat, Butyrospermum Parkii-boter, Vaccinium Macrocarpon Fruitextract, Pentyleenglycol, Ammoniumacryloyldimethyltauraat / VP-copolymeer, Allantoïne, Tocoferyl Acetaat, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, synthetisch fluorflogopiet, aluminiumoxide, silica, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, parfum [Kan ± CI 77891, CI 77491 bevatten] De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112873
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116091747

More 4 Care Get Your Tan...

€ 7,01
group_work Toestemming voor cookies