Paese Minerals Mineral Blush /301N/ Dusty Rose 6 g

€ 13,79
Inclusief belasting

Minerale losse blos met verzorgende eigenschappen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Paese Minerals Mineral Blush /301N/ Dusty Rose 6 g

Minerale losse blos met verzorgende eigenschappen. Dankzij de lichte en fluweelzachte consistentie is het product gemakkelijk aan te brengen en blend het perfect in de huid. Het is een ideaal product om jukbeenderen te accentueren en het gezicht zachtjes te contouren. Aanbevolen voor alle huidtypes, ook de gevoelige. Het benadrukt subtiel de jukbeenderen en is zeer efficiënt. Het blend perfect met de huid, laat geen strepen achter en vervaagt niet gedurende de dag. Zorgt voor een langdurig effect. Door het te gebruiken, legt u uw jukbeenderen perfect bloot en modelleert u zachtjes uw gelaatstrekken. Zorgt voor het effect van natuurlijke lichtreflectie. Dankzij het gehalte aan 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong wordt het goed verdragen, zelfs door de gevoelige en problematische huid. De formule van de blush bevat natuurlijke olie-extracten: amber en rozenbottelwortel, die de huid kalmeren en volledig verzorgen.

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik de borstel in cirkelvormige bewegingen, til een kleine hoeveelheid rouge van het deksel en tik erop om overtollig product te verwijderen. Breng ten slotte blush aan op de jukbeenderen, het midden van de neus en het puntje van de kin.

SAMENSTELLING

Mica, silica, helianthus annuus-zaadolie, tocoferol, lecithine, amber , rhodiola rosea-wortelextract, ascorbylpalmitaat, magnesium , glycerylstearaat, natriumlauroylglutamaat, glyceryloleaat, lysine, rosmarinus officinalis-extract, aluminiumhydroxide, aroma , parfum, magnesiumchloride, citroenzuur, tinoxide, [+/-: ci 77891, ci 77491, ci 77492]. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

110175
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902627621437

Paese Minerals Mineral...

€ 13,79
group_work Toestemming voor cookies