Paese Cotton Delight Contouring Palette /02/ Peach 9 gr

€ 10,60
Inclusief belasting

Een contourpalet met highlighter, bronzer en blush

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

Paese Cotton Delight Contouring Palette /02/ Peach 9 gr

Met het contourpalet, dat highlighter, bronzer en blush bevat, kun je je make-up volledig transformeren met slechts één product. Matte bronzer en blush voegen warmte en vorm toe, geven de teint een stralend uiterlijk en versterken de gelaatstrekken. De highlighter geeft de huid een delicate glans. Het is verkrijgbaar in twee verschillende kleurvarianten, aangepast aan verschillende huidtinten. Dankzij de aanwezigheid van katoenzaadolie heeft het palet een zijdezachte consistentie, wat het aanbrengen vergemakkelijkt en vlekken voorkomt.

De belangrijkste kenmerken van het palet zijn:

-Perfecte gezichtsmodellering.

-Eenvoudig en comfortabel aanbrengen.

- Ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

- Geschikt voor alle huidtypes.

-Veganistische formule.

Met het veelzijdige contourpalet kun je zowel delicate dagmake-up als een spectaculaire avondlook creëren, waardoor je volledige vrijheid hebt bij het vormgeven van je look.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de highlighter met een zachte kwast aan op de bovenkant van de jukbeenderen, de cupidoboog, de neusbrug en de halslijn. Meng de tinten vrij om een unieke kleur te verkrijgen, perfect afgestemd op jouw huidskleur en voorkeuren.

SAMENSTELLING

Highlighter: mica, talk, ethylhexylpalmitaat, capryl/caprinetriglyceride, zinkstearaat, paraffinum liquidum, octyldodecylstearoylstearaat, bis-diglycerylpolyacyladipaat-2, silica, opuntia ficus-indica zaadolieDe volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

114501
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902627625015

Paese Cotton Delight...

€ 10,60
group_work Toestemming voor cookies