Miraculum Star Dust Eau de Parfum 50 ml

€ 11,80
Inclusief belasting

Eau de Parfum is een ongeremde en mysterieuze geur,

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Laatste items in voorraad

Miraculum Star Dust Eau de Parfum 50 ml

STAR DUST Eau de Parfum is een ongeremde en mysterieuze geur die sex-appeal uitstraalt. Het is opgedragen aan vrouwen die hun vrouwelijkheid vieren, niet bang zijn om te experimenteren en het leven ten volle te leven.

De topnoten van STAR DUST Eau de Parfum beginnen met stralende ananas, verfrissende peer en een delicaat citroenakkoord. Het is een melange die een uitdagende geur creëert die verslavend en verslavend is. Daarnaast voegen zoete en sappige oranjebloesem en glanzende tuberoos sensualiteit toe.

De hartnoten zijn oranjebloesem, roos, tuberoos en karamel. Het is een compositie die zich op de huid ontwikkelt en sappigheid en diepte uitstraalt. Deze akkoorden geven de geur volheid en intensiteit.

Basisnoten zijn vanille, patchouli, sandelhout en muskus. Dit zijn diepe en sensuele accenten die een spoor van muskus en subtiele zoetheid van vanille op de huid achterlaten. Het is een basis die het mysterie en de sex-appeal van deze geur benadrukt.

STAR DUST Eau de Parfum is een geur die het beeld oproept van een zelfverzekerde, verleidelijke en onafhankelijke vrouw. Het is een mix van frisheid, sensualiteit en diepte die omhult en verslavend is. Het is een geur die vrouwelijke kracht viert en de aandacht trekt met zijn uniciteit.

SAMENSTELLING

Alcohol denat., parfum (geur), aqua ( water ), linalool, benzylsalicylaat, limoneen, hydroxycitronellal, hexylcinnamal, octocryleen, geraniol, cinnamylalcohol, citral, homosalaat, butylmethoxydibenzoylmethaan, helianthus annuus (zonnebloem) zaadolie, tocoferol, citronellol, benzylalcohol, coumarine, ci 17200 ( red 33). De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112035
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900793051058

Miraculum Star Dust Eau de...

€ 11,80
group_work Toestemming voor cookies