Miraculum Love Vibes Eau de Toilette 30 ml

€ 8,00
Inclusief belasting

Eau de toilette gemaakt voor jonge vrouwen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Miraculum Love Vibes Eau de Toilette 30 ml

LOVE VIBES eau de toilette voor tieners is een nieuwe serie geuren gemaakt met jonge vrouwen in gedachten. Het neemt je mee naar een wereld van bloeiende liefde en optimisme, waarbij bij elke stap onschuldige verliefdheid wordt gegarandeerd. In deze collectie vind je een harmonieuze mix van zoete bloemen en verfrissend fruit die je de hele dag laat dansen.

Topnoten: perzik, sappig exotisch fruit

Hartnoten: Frangipanibloem, Jasmijn

Basisnoten: Muskus

Amber, Ceder, Bruine suiker

Deze tonen creëren een unieke geurcompositie die het volledige spectrum aan emoties tot uitdrukking brengt. Perzik en sappig exotisch fruit geven de beginnoten zoetheid en frisheid. De kern van de geur bestaat uit frangipanibloem en jasmijn, die een subtiele bloemige diepte toevoegen. In de basisnoten zorgen muskus, amber, cederhout en zoete bruine suiker voor duurzaamheid en helderheid, en voegen tonen van warmte en charme toe.

SAMENSTELLING

Alcohol Denat., Parfum (Geur), Aqua ( Water ), Octocryleen, Hexyl Cinnamal, Limoneen, Homosalaat, Butyl Methoxydibenzoylmethaan, Hydroxycitronellal, Tocoferol, Helianthus Annuus (Zonnebloem) Zaadolie, Ci 14700 ( Red 4), Ci 17200 (Rood 33 )). De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112037
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900793050792

Miraculum Love Vibes Eau de...

€ 8,00
group_work Toestemming voor cookies