Miraculum Magic Night Eau de Toilette 30 ml

€ 8,00
Inclusief belasting

Eau de toilette voor tieners

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Miraculum Magic Night Eau de Toilette 30 ml

MAGIC NIGHT eau de toilette voor tieners is een buitengewone reeks geuren die je uitnodigt om een bloemig moment van verfrissing te ontdekken. Transporteer jezelf naar de wereld van bloeiende liefde en geniet van een optimistische visie van onschuldige verliefdheid. Dans tussen zoete bloemen en verfrissend fruit, en elk moment wordt magisch.

Topnoten: Pruim, Subtiele kruidige frisheid

Hartnoten: jasmijn, lelietje-van-dalen

Basisnoten: houtachtige ambernoten, houtachtige sandelhoutnoten, muskus, amber

Deze tonen creëren een harmonieuze geurcompositie die momenten vol charmante bloemen en energiek fruit oproept. Topnoten zoals pruim en subtiele kruidige frisheid voegen een eerste vleugje zoetheid en knapperigheid toe. In het hart van de geur harmoniëren jasmijn en lelietje-van-dalen tot een subtiel bloemenboeket. In de basisnoten zorgen houtachtige ambernoten, houtachtige sandelhoutnoten, muskus en amber voor duurzaamheid en diepte, waardoor tonen van warmte en charme worden toegevoegd.

SAMENSTELLING

Alcohol Denat., Parfum (Geur), Aqua ( Water ), Octocryleen, Homosalaat, Butyl Methoxydibenzoylmethaan, Tocoferol, Helianthus Annuus (Zonnebloem) Zaadolie, Ci 17200 ( Red 33), Ci 42090 ( Blue 1) De volledige, huidige INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112038
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900793050815

Miraculum Magic Night Eau...

€ 8,00
group_work Toestemming voor cookies