Pani Walewska Gold Parfum 30 ml

€ 8,49
Inclusief belasting

Dit buitengewone parfum is opgedragen aan elke vrouw

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Pani Walewska Gold 30 ml

Pani Walewska Gold is een subtiel geurboeket dat intrigerende en verleidelijke bloemige frisheid uitstraalt, gecombineerd met een subtiel geaccentueerde sensuele fruitnoot en een mysterieuze oriëntaalse noot. Dit buitengewone parfum is opgedragen aan elke vrouw die elegantie en traditie waardeert. De samenstelling van de geur Pani Walewska Gold is subtiel en harmonieus, waardoor een perfect voorstel ontstaat voor elke gelegenheid.

Topnoot: Roos, Fresia

Hartnoot: tonkaboon, lelie

Basisnoot: muskus, sandelhout, mos

Pani Walewska Gold is een uniek voorstel voor vrouwen die een geur willen dragen die elegantie, frisheid van bloemen, fruitige tonen en het mysterie van het Oosten combineert. Voel je speciaal dankzij deze parfums die jouw uniciteit en uniciteit zullen benadrukken.

SAMENSTELLING

Alcohol Denat., Parfum, Benzylsalicylaat, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, EUGENOL, Limoneen, Linalool, Cinnamyl Alcohol, Benzyl Benzoaat, Citronellol, Geraniol, Isoeugenol, Citral, ANISE ALCOHOL, Hydroxycitronellal, Farnesol, Evernia furfuracea Extract. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112050
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900330510116

Pani Walewska Gold Parfum...

€ 8,49
group_work Toestemming voor cookies