Pani Walewska Parfum Noir 30 ml

€ 8,49
Inclusief belasting

Een intense en frisse geurcompositie die tonen van sappige citrus combineert met een verleidelijke roos.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Pani Walewska Parfum Noir 30 ml

Pani Walewska Noir is een intense en frisse geurcompositie die tonen van sappige citrus combineert met verleidelijke roos en sensuele muskus. Dit is een chique voorstel gewijd aan gepassioneerde en zelfverzekerde vrouwen, perfect voor elke gelegenheid. De subtiele samenstelling van de geur Pani Walewska Noir zit in een fles die een unieke vrouw vertegenwoordigt die een verfijnde en sublieme stijl waardeert. Deze elegante en klassieke geur past perfect bij je avondoutfit.

Topnoot: sinaasappel, grapefruit , perzik

Hartnoot: Roos, jasmijn, geranium

Basisnoot: tonkaboon, vanille, patchouli, muskus

Pani Walewska Noir is een geur die intensiteit en frisheid uitstraalt, terwijl een verleidelijke roos en sensuele tonen van muskus worden onthuld. Het is de perfecte keuze voor vrouwen die hun passie en zelfvertrouwen willen uiten door middel van geuren. Benadruk uw elegantie en verfijnde stijl met deze unieke geur.

SAMENSTELLING

Alcohol denat., parfum, linalool, limoneen, citronellol, coumarine, benzylsalicylaat, alfa-isomethylionon, hexylcinnamal, geraniol, citral, benzylbenzoaat, benzylalcohol, eugenol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112051
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900793034594

Pani Walewska Parfum Noir...

€ 8,49
group_work Toestemming voor cookies