Made in Lab 09 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

€ 11,80
Inclusief belasting

Eau de parfum voor vrouwen - een vervanging voor Chanel Mademoiselle

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4

Made in Lab 09 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

Made In Lab 09 is een inspirerende tegenhanger van Chanel Mademoiselle, die tijdloze elegantie en subtiliteit brengt. Deze geur is perfect op elk moment van de dag en het jaar en past bij zowel jongere als oudere vrouwen. Deze compositie opent met zoete en verleidelijke tonen van sinaasappel, mandarijn en bergamot, badend in de Siciliaanse zon. Jasmijn, roos en ylang-ylang bloeien in het hart van de geur en voegen er een romantisch karakter aan toe. In de basis ontdek je warme en zoete tonen van tonkaboon, vanille en witte ego , waardoor een delicate dans van zoete aroma's ontstaat. Made In Lab 09 is een geur die vrouwelijkheid, elegantie en verfijning uitstraalt. Het is een perfecte vervanger voor Chanel Mademoiselle, die uw individualiteit en unieke charme benadrukt. Ontdek deze geur en omring jezelf met unieke elegantie en subtiliteit, waardoor je je altijd zelfverzekerd en charmant voelt. Het is de perfecte keuze voor elke vrouw die klassieke en onveranderlijke elegantie wil uitstralen.

Opmerkingen:

Topnoten: sinaasappel, mandarijn, oranjebloesem, bergamot

Hart: mimosa, jasmijn, Turkse roos, ylang-ylang

Basis: tonkaboon, patchouli, opoponax, vanille, vetiver, witte muskus

SAMENSTELLING

*de naam van het parfum en de fabrikant zijn geregistreerde handelsmerken, uitsluitend gebruikt voor informatie- en vergelijkingsdoeleinden. Alle rechten zijn voorbehouden. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

**Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

114252
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902693163220

Made in Lab 09 Woman Eau de...

€ 11,80
group_work Toestemming voor cookies