Made in Lab 102 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

€ 11,80
Inclusief belasting

Eau de parfum voor vrouwen - vervanging Ariana Grande God is a woman

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Made in Lab 102 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

Eau de parfum voor vrouwen - vervanging Ariana Grande god is a woman *. Geniet van de onontdekte diepte van de geur met parfums geïnspireerd op het nummer 'God is a Woman', uitgevoerd door popicoon Ariana Grande. Deze vervanger zorgt niet alleen voor een unieke geur, ale ontdekt ook sensuele ervaringen waarmee je jouw unieke persoonlijkheid tot uitdrukking kunt brengen. Transporteer jezelf naar een magische wereld waar de geurtonen van de originele en geïnspireerde parfums worden gecombineerd, allemaal vervat in onze damesparfums, perfect als alternatief voor de parfums van Ariana Grande.

Opmerkingen:

Hoofd: peer, amber

Hart: iriswortel, roos

Basis: vanille, sandelhout

SAMENSTELLING

*de naam van het parfum en de fabrikant zijn geregistreerde handelsmerken, uitsluitend gebruikt voor informatie- en vergelijkingsdoeleinden. Alle rechten zijn voorbehouden. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

**Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

114256
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902693168263

Made in Lab 102 Woman Eau...

€ 11,80
group_work Toestemming voor cookies