Made in Lab 13 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

€ 11,80
Inclusief belasting

Eau de parfum voor vrouwen - een alternatief voor chloé chloé

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Made in Lab 13 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

Eau de parfum voor vrouwen - chloé chloé vervanging *. Made in Lab 12 is een lichte en bloemige compositie die doet denken aan een warme lenteochtend in een geurige tuin. Deze geur is delicaat, zoals delicate bloemknoppen die in de loop van de tijd hun charme ontwikkelen. Het is een subtiele geur die niet te heet en niet te zoet is, waardoor het een uitstekende keuze is voor veel gelegenheden. Je kunt hem dragen met een wit overhemd voor op kantoor of i do een soepel vallende jurk voor een snelle ontsnapping van huis. Made in Lab 12 straalt romantiek, liefde en lichtheid uit. Het is een geur die een humeurige en luchtige sfeer creëert, perfect om op elk moment van de dag te dragen. Door jezelf met deze geur te besproeien, doe je mee aan de dans van witte bloemen en word je meegevoerd naar je verbeelding, waar elke dag lijkt op een warme lenteochtend in een magische tuin.

Opmerkingen:

Topnoten: granaatappel, groene tonen, perzik, passievrucht, framboos, persimmon

Hart: lotus, orchidee, champaka magnolia

Basis: violet, amber, muskus, mahonie, patchouli, vanille

SAMENSTELLING

*de naam van het parfum en de fabrikant zijn geregistreerde handelsmerken, uitsluitend gebruikt voor informatie- en vergelijkingsdoeleinden. Alle rechten zijn voorbehouden. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

**Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

114262
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902693163268

Made in Lab 13 Woman Eau de...

€ 11,80
group_work Toestemming voor cookies