Made in Lab 19 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

€ 11,80
Inclusief belasting

Eau de parfum voor vrouwen - een vervanging voor Lancome la vie est belle

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5

Made in Lab 19 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

Eau de parfum voor vrouwen - een vervanging voor Lancome la vie est belle *. Made In Lab 19 is een vervanging voor het iconische La Vie Est Belle parfum van Lancôme. Dit parfum is een zoete, fruitige en bloemige geur die lichtheid en omhullende warmte uitstraalt. Ze zijn een gewaardeerde keuze voor veel vrouwen over de hele wereld. De samenstelling van dit parfum is een symfonie van bloemige akkoorden die op de huid bloeien en vreugde uiten in de schoonheid van het leven. Het Made In Lab-equivalent van La Vie Est Belle reproduceert getrouw de karakteristieke geurnoten van het origineel en biedt een onvergetelijke ervaring met een vleugje Franse charme. Deze geur opent met tonen van zwarte bessen en peer, wat zorgt voor een fruitige en ego introductie. De kern van de compositie bestaat uit een boeket van iris, jasmijn en oranjebloesem, dat tonen van bloemige elegantie toevoegt. Basisnoten bestaan uit patchouli, vanille, praliné en tonkaboon, waardoor een warme en zoete basis ontstaat. Made In Lab 19 is een uitstekend alternatief voor het originele La Vie Est Belle-parfum en biedt hoge kwaliteit en duurzaamheid van de geur tegen een betaalbare prijs. Deze geïnspireerde parfums laten een blijvende indruk achter en omhullen je met zoetheid, verfijning en vreugde in de schoonheid van het leven.

Opmerkingen:

Top: zwarte bes, peer

Hart: iris, jasmijn, oranjebloesem

Basis: patchouli, tonkaboon, vanille, praliné

SAMENSTELLING

*de naam van het parfum en de fabrikant zijn geregistreerde handelsmerken, uitsluitend gebruikt voor informatie- en vergelijkingsdoeleinden. Alle rechten zijn voorbehouden. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

**Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

114268
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902693163329

Made in Lab 19 Woman Eau de...

€ 11,80
group_work Toestemming voor cookies